I Trobada de la Xarxa d’escoles per l’horta el 21 de novembre

targeta

Per a què ens reunim?

  • Per a generar un espai de trobada entre docents i amb organitzacions interessades per la col·laboració entre la comunitat educativa i l’horta des d’una perspectiva de Sobirania Alimentària.
  • Per a planificar la jornada amb alumnat prevista per al 22 d’abril amb un itinerari per l’horta i accions educatives preparatòries als centres durant el curs.
  • Per a acordar uns objectius i formes de treball comunes de la “Xarxa d’Escoles per l’Horta”

On?

IES Isabel de Villena, c/Isabel de Villena nº4 platja de la Malvarrosa (València)

Què farem?

9h30-10h. Acollida i inscripcions

10-10h30. Presentacions i contar com i per a què sorgeix la xarxa. Cada participant es presenta i es situa al mapa participatiu.

10h30-11h45. Dinàmica COMPARTIR. Per què has vingut, què duus i com t’agradaria que fora la xarxa?

Dinàmica participativa per a compartir les nostres visions sobre l’horta i la comunitat educativa i que cada persona o col·lectiu es posicione.

11h45-12h. Pausa

12h-13h15. Dinàmica PLANIFICACIÓ de la jornada amb alumnat del 22 d’abril. Presentació proposta, itinerari sobre mapa participatiu (comissió treball itinerari) i possibles formes de treballar als centres durant el curs.

13h30-14h. Conclusions. Què me’n duc? Com vull participar a la xarxa?
La dinamització de la xarxa: què aporta cada participant, qui dóna suport i com establir les condicions del treball en xarxa.

14h-16h. MENJAR POPULAR

Inscriu-te ja per a la trobada en:

https://www.facebook.com/events/1929564080602999/

O si no tens facebook escriu-nos un mail: xarxaescolesperlhorta@gmail.com

Participants de la Xarxa d’escoles per l’horta

Docents dels següents CENTRES:

IES Isabel de Villena (València), IES Massamagrell, IES Juan de Garay (València), IES Foios, CEIP Ausiàs March (Paterna), IES Patacona (Alboraia), IES Museros, IES Misericordia (València), IES La Moreria (Mislata), Facultat de Magisteri, CP 9 d’Octubre (Tavernes Blanques), CEIP Mare de Déu del Pilar (Bonrepos i Mirambell)